Születésnapjukon köszöntötték őket: Stefanik Lászlót és Szabó Mártont

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Stefanik Lászlót és Szabó Mártont Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a polgármesteri hivatal előadója, akik átadták számukra a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve városunk ajándékát – írja az önkormányzat Facebook oldala.

Laci bácsi (képünkön lent) immár 65 éve él városunkban és szerencsére ma is egy remek formában, aktív mindennapokat töltő vidám úriembert köszönthet fel születésnapján 2 lánya, 3 unokája és 2 dédunokája. Közel egy fél évszázadot töltött el munkahelyén, egy igazi klasszikus textilipari gyárban Újpesten, ahová naponta utazott be dolgozni. Boldog házasságban töltött el több évtizedet első szerelmével-feleségével. Minden nap kiadós sétákat tesz és régi alsóvárosi polgárként nagyon sok jó ismerőssel találkozva beszéli meg a nagyvilág, hazánk és városunk híreit.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
A szépkorú Fábián Zoltán Lajosnét köszöntötték születésnapján

Marci bácsi (képünkön fent) feleségével, Éva nénivel – akivel immár több, mint hat évtizede élnek boldog házasságban – és fiával él. Tősgyökeres váci polgár, a járműiparból ment nyugdíjba gyáregység vezetőként., majd egy évtizedig kereskedelmi vállalkozóként tevékenykedett. Igen aktív tagja 2005 óta az Esze Tamás Honvéd Nyugdíjas Egyesületnek, ahol az Irodalmi Kör vezetője és lelkes tagja a dalárdának is. Büszkén említette, hogy rímes prózai alkotásaival a legutóbbi években eredményesen szerepelt az Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud?-okon, ahol nem egyszer arany minősítést érdemelt ki.

Kívánunk nekik ezúton is még sok, családjaik körében egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt!

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments