Születésnapjukon köszöntötték őket: Stefanik Lászlót és Szabó Mártont

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Stefanik Lászlót és Szabó Mártont Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a polgármesteri hivatal előadója, akik átadták számukra a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve városunk ajándékát – írja az önkormányzat Facebook oldala.

Laci bácsi (képünkön lent) immár 65 éve él városunkban és szerencsére ma is egy remek formában, aktív mindennapokat töltő vidám úriembert köszönthet fel születésnapján 2 lánya, 3 unokája és 2 dédunokája. Közel egy fél évszázadot töltött el munkahelyén, egy igazi klasszikus textilipari gyárban Újpesten, ahová naponta utazott be dolgozni. Boldog házasságban töltött el több évtizedet első szerelmével-feleségével. Minden nap kiadós sétákat tesz és régi alsóvárosi polgárként nagyon sok jó ismerőssel találkozva beszéli meg a nagyvilág, hazánk és városunk híreit.

Marci bácsi (képünkön fent) feleségével, Éva nénivel – akivel immár több, mint hat évtizede élnek boldog házasságban – és fiával él. Tősgyökeres váci polgár, a járműiparból ment nyugdíjba gyáregység vezetőként., majd egy évtizedig kereskedelmi vállalkozóként tevékenykedett. Igen aktív tagja 2005 óta az Esze Tamás Honvéd Nyugdíjas Egyesületnek, ahol az Irodalmi Kör vezetője és lelkes tagja a dalárdának is. Büszkén említette, hogy rímes prózai alkotásaival a legutóbbi években eredményesen szerepelt az Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud?-okon, ahol nem egyszer arany minősítést érdemelt ki.

Kívánunk nekik ezúton is még sok, családjaik körében egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt!

[frontpage_news widget=”46816″ name=”A LEGOLVASOTTABB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments