Triatlonos siker: Balogh-Baksza Anita a nők abszolút versenyében győzött

A vírus elleni korlátozások enyhítésével lassan kezdetét vette a triatlonos szezon is és a Váci Vízmű triatlonosai rögtön megkezdték az érmek, pontok begyűjtését. Június végén Kaposváron a felnőttek szerepeltek kiválóan, hiszen Balogh-Baksza Anita a nők abszolút versenyében győzött olimpiai távon, míg dr. Kocsis Tamás – az utánpótláskorúak edzője – quadratlonban lett 4. a masters kategóriában, az ugyanott megrendezett quadratlon EB-n.

A kaposvári versenyt egy hét kiváló hangulatú edzőtáborozás követte Fadd-Domboriban, majd Zalaegerszegre – a triatlon utánpótlás ranglista versenysorozat idei első állomására – utazott a csapat. A Gébárti tavon megrendezett versenyen a legkisebbek versenyében Balogh Abigél, míg a felnőtteknél édesanyja, Balogh-Baksza Anita győzött.

További eredmények: újonc2-ben Tilinger Hunor második, Nádasi Gergely harmadik, Kocsis Emma negyedik, gyermek kategóriában Monostori Botond a harmadik helyet szerezte meg. Értékes egyesületi pontokat szerzetek még Balogh Antónia (7.), Nádasi Marcell (8.), és Balogh Bertalan (8). helyezéseikkel a 60 főt számláló mezőnyben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Folytatás következik Lengyeltótiban, illetve Baján. (képünkön: Balogh-Baksza Anita a dobogó tetején)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments