27 éves váci lány a Nyugati pályaudvar tetőfelújításának művezetője

Liebhardt Cintia egy hónapja vette át a Nyugati pályaudvaron a művezetői posztot a tetőfelújításnál. Mivel nem volt benne a kezdetektől a 2012 óta tervezett projekt megvalósításában, így rendkívüli mértékben felhalmozódott anyagmennyiséget kell felelősségteljesen átlátnia. A lány mindennapi munkájáról mesélt lapunknak.

„Én vagyok a kapcsolattartó a kivitelezők, az alvállalkozók és a tervezők között. Rengeteg ember van, aki tervezi és kivitelezi a projektet, a fő kivitelező a Magyar Építő Zrt., ezen belül van villamostervező, gépésztervező, faanyag-védelmi szakértő, fémrestaurátor, üvegszerkezetes és még így tovább. Az összes alvállalkozót mi koordináljuk, éppen mire van szükségünk. Amennyiben nekik van szükségük valamilyen tervrajzra vagy fel kell valamit mérni a helyszínen, akkor én szolgáltatom az adatot, vagy én mérem fel” – kezdte beszámolóját a kitűnő eredménnyel végzett mesterdiplomás okleveles építésztervező.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments