Vasúti utazási kedvezmény a kitűnő tanulóknak ajándékozott cirkuszi belépőhöz

A MÁV-START csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz kezdeményezéséhez, miszerint a kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező diákok cirkuszi belépőt kapnak. A vasúttársaság az ezekre a rendezvényekre utazó, kitűnő tanulmányi eredményt elért tanulóknak 90 százalékos és kísérőjüknek pedig 50 százalékos utazási kedvezményt biztosít.

A MÁV-START és GYSEV bármely belföldi állomásról valamennyi budapesti állomásra december 22-ig egyszeri 90 százalékos menettérti kedvezményt biztosít a KK által kiadott kupon felmutatásával egy diák, és egyszeri 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít egy felnőtt kísérő számára.  A kedvezményes menetjegy kizárólag pénztárban, ennek hiányában a vonaton váltható meg.

A kedvezményes jegy kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra érvényes. Amennyiben első osztályon utaznak, a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A feláras vonatokra a felárat meg kell fizetni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Az utasnak a pénztárnál közölnie kell, hogy milyen rendezvényre, melyik állomásra kéri a menettérti jegyet. Így a visszautazáskor már nem kell újabb jegyet váltani, a rendezvény helyszínén a menetjegyet az erre kijelölt helyen le kell bélyegeztetni, ennek elmulasztása esetén a menetjegy visszautazásra érvénytelen, a jegyvizsgáló új menetjegyet ad ki az utas egyéb, saját kedvezménye alapján.  A kedvezményes árú menetjegy az előadás előtti naptól az előadást követő nap éjfélig érvényes.

A kitűnő tanulók ajándék cirkuszi belépésével kapcsolatos részletek ide kattintva érhetőek el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments