A megyéből feljutó Hódmezővásárhelyt emberelőnyben sem tudtuk megverni

Kezünkben volt a mérkőzés, mégis vesztesen hagytuk el a pályát. A történteken érdemes elgondolkodni. Az NB III közép-csoportjának 5. fordulójában ugyanis a Vác FC több mint egy félidőt emberelőnyben játszva 2–1-re kikapott Hódmezővásárhelyen: Hódmezővásárhelyi FC – Vác FC 2–1 (1–0).

Az első lehetőség a mieink előtt adódott, egy kapura emelt labdát kellett a léc alól kipiszkálnia Weszelovszky kapusnak. A játékrész derekán sajnos a vásárhelyiek szereztek vezetést, Forró Attila egy előreívelés után a magasból lehulló labdát megszelídített, majd 15 méterről a léc alá lőtt. A szünet előtt emberelőnybe kerültünk, Molnár Réka játékvezető azonnali piros lappal az öltözőbe küldte a gólszerző Forrót, aki az egyik ítélettel nem értett egyet és vehemensen reklamált – tudósít a meccsről klubunk honlapja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A szünet után gyorsan sikerült az egyenlítés, Sorecz Szabolcs egy beadásra jól érkezett és a hálóba lőtt. Sajnos ettől azonban nem jöttünk lendületbe, a hazaiak emberhátrányban is rendkívül szervezetten játszottak, míg a mieink előtt elvétve adódtak apróbb lehetőségek, de komoly ziccerig nem jutottunk. A hajrában aztán a vásárhelyiek „vérszagot” fogtak, és a 88. percben megszerezték a győztes gólt. Pleszkán Tibor fejjel maga elé tette a labdát, betört a 16-oson belülre, majd kilőtte a hosszú sarkot. Így nemhogy három, hanem egy pontot sem vihettünk haza…

Szerdán máris sor kerül a következő fordulóra, 17:30-kor a BVSC stadionjában a Szekszárd együttesét látjuk vendégül.

„A szervezetten, jól védekező, nyáron a megye I-ből feljutó ellenfelünket emberelőnyben sem tudtuk megverni. Ez a mi szegénységi bizonyítványunk… Lelkesedésben egyértelműen felülmúltak bennünket” – értékelt a mérkőzés után Burzi Attila vezetőedző. (fotó: hfc1912.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments