A szépkorú Fábián Zoltán Lajosnét köszöntötték születésnapján

Kilencvenötödik születésnapja alkalmából köszöntötte az önkormányzat nevében otthonában Fábián Zoltán Lajosnét – Irénke nénit – Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a polgármesteri hivatal munkatársa, akik átadták a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve városunk ajándékát.

Irén néni két lányának egyikével, Ágnessel lakik Deákváron és a ház körül ma is aktívan segít a teendők ellátásában. Korábban az újpesti OTP fiókban dolgozott, miután a váci kereskedelmi iskolában elvégezte tanulmányait. Az alpolgármester egy újabb találkozót is megbeszélt vele, hogy megmutathassa egykori iskolájának mai épületét, illetve megismertesse a városházát is az érdeklődő hölggyel.

Irénke néni 65 évig élt boldog házasságban a 2012-ben elhunyt férjével. Négy unokája és hét dédunokája van és ma is figyeli a váci közéleti eseményeket. Mint mondta, októberben képeslapot is küldött a megválasztott első váci polgármester asszonynak, Matkovich Ilonának.

Az önkormányzat és lapunk ezúton is még sok, egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt kíván Fábián Zoltán Lajosné, Irén néninek! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments