Csomagtartó-nyitogató nőket láttak a parkolóban, jó lesz vigyázni!

Egy nem meglepő, de szerencsére meglehetősen ritka kalandba keveredett egy váci hölgy a minap az egyik nagy áruház parkolójában. A vásárlásból éppen az autója felé tartott, amikor azt látta, hogy két idegen nő éppen azzal foglalatoskodik, hogy kinyissa a kocsija csomagtartóját. Feltehetően bűnözők voltak, akik némi szóváltás után gyorsan elszeletek a helyszínről egy ott várakozó társukkal együtt.

“Egy kedves ismerősöm fél 8 felé végzett a bevásárlással, az autójuk felé tartva észrevették, hogy két ‘nő’ áll a kocsijuk mellett, majd az egyik megpróbálja kinyitni a csomagtartót. Ekkor rákérdeztek, hogy mégis mit csinál, amire csak annyi volt a válasz, hogy ‘eltévesztették’ az autót. Mellettük egy (talán Peugeot) autóban egy férfi ült, miután lebuktak, beszálltak az autóba, és elmentek. Sajnos rendszámot és pontos típust a döbbenettől nem jegyeztek meg. Annyi maradt meg, hogy az egyik nő szőke volt, a másik barna. Figyeljünk oda egymásra, ne menjünk el az ilyen esetek mellett szó nélkül” – írja egy hölgy a közösségi oldalon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Szijjártó: elkészült ezer világszínvonalú lélegeztetőgép Vácott

Megjegyzi még, hogy egyik nőnél sem volt semmi, így hacsak nem a csomagtérben szoktak utazni, a csomagtartó felnyitása nem lett volna indokolt.

A legtöbb áruház parkolójában működnek térfigyelő kamerák. Ám úgy látszik, ezek sem tartják vissza azokat, akik bűncselekmények útján szeretnének pénzhez jutni. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments