Csütörtöktől a Vásártéren mutatja be különleges műsorát a Donert cirkusz

A cirkusz világa még ma is nagyon sok embernek titokzatos, érdekes, s kíváncsi arra, mi is történik a porondon és a színfalak mögött. Nos, pár nap múlva a váciak is bepillanthatnak ebbe a különös, egész évben csaknem mindig úton lévő társaság életébe, hiszen augusztus 6-tól, csütörtöktől Vácott állítja fel sátrát a híres Donert cirkusz, amelynek vezetője Donert Antal Hortobágy Károly díjas cirkuszművész.

Mostani különleges bemutatójuk címe: CIRCO MASSIMO 2020! A programban a nézők megcsodálhatják  Transformerst, a csoda autót, és cirkuszporondon először kerül bemutatásra KING KONG, az óriás gorilla. Emellett látható lesz különleges kutyaidomítás, játékos macskák, légtornászok, akrobaták, és a nevettetés mestere, JONNY bohóc!

Az előadások a Vásártéren felállított sátorban csütörtökön és pénteken 19 órakor,  szombaton 16 és 19 órakor, vasárnap pedig 16 órakor kezdődnek. A csütörtök akciós nap, akkor csak 1.500 forintba kerül egy jegy, a többi napokon pedig minden jegy árából 500 forint kedvezményt adnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments