Gyors segítséget kérnek: a szél elsodorta a menhelyi kutyák kenelsorát

„Szombat este sötétedés előtt másodpercek alatt csapott le a vihar. Álmunkban sem gondoltuk, hogy ekkora pusztítást tud végezni. A menhely egyik kenelsorát teljesen elsodorta: 18 kennelből 3 maradt állva. A kutyákat próbáltuk a sötétben összeszedni, máshová bezsúfolni… Hihetetlen szerencsénk volt, hogy egyelőre egy kutyán se láttunk sérülést!” – olvasható a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány közleményében. Gyors segítséget kérnek!

Az írják: az áram is elment, anélkül a sötétben teljesen tehetetlenek lettek. Szükségük van kétkezi segítségre a maradék, szélhajtogatta kenelekből akár ideiglenes helyet kovácsolni, a romokat eltakarítani, terepet rendezni.

„Több videót is felrakunk, borzalmas állapotok uralkodnak. Azt se tudjuk hova kapjunk. Először a kutyáknak kell a lehető legbiztonságosabb megoldást megtalálni, közben a helyreállítási munkák is égetőek” – írják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

Többen érdeklődtek, hogy ha nem is kétkezi munkával, de szeretnének segíteni. Jelenleg a legnagyobb szükségük arra van, hogy mihamarabb újraépíthessük a 40 méteres kenelsort. Erősebbre, még jobbra, még biztonságosabbra.

„Ha megteheted, kérjük segíts. Mi nagyon ritkán kérünk, de most egyedül nem megy, igazán szükségünk van rá. Elnézést, ha a kérdésekre nem tudunk azonnal reagálni, igyekszünk, csak most millió munka szakadt ránk. Köszönjük a megértést.”

A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány bankszámlaszám: 10200919-32871834-00000000, IBAN – nemzetközi számlaszám: HU66 1020 0919 3287 1834 0000 0000, swift kód: OKHB HUHB. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments