Kigyulladt a Mária utcában egy garázs, lángra kapott a szomszédos ház is

Feltehetően egy zárlatos jakuzzi miatt gyulladt ki egy garázs és a szomszédos ház is Vácon. Az óriási lángokat gyorsan sikerült megfékezni. Ám mivel a garázs tulajdonosai nem voltak otthon, a szomszédok hívták ki a tűzoltókat. A hírek szerint senki sem sérült meg.

Négy óriási robbanást lehetett hallani, majd hatalmas lángok csaptak fel kedden délelőtt a Mária utcában, a Fűz utcai kereszteződés közelében található egyik garázsban. A tűz – amelyet feltehetően egy, a garázsban található zárlatos jakuzzi okozott – később a szomszéd ház tetejére is átterjedt. A tulajdonosok azonban nem voltak otthon, éppen a Balatonon nyaraltak, ezért a tűzoltókat végül a szomszédok értesítették.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Tényeknek elmondta, a gyorsan kiérkező tűzoltók több vízsugárral próbálták eloltani a már lángoló épületeket. Ennek ellenére a garázs tetőszerkezete eltűnt, a gerendák teljesen elporladtak, míg a szomszédos ház ablakai betörtek a hő hatására.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A lángokat végül sikerült megfékezni, de az anyagi kár jelentős, viszont személyi sérülés nem történt – derült ki a Tények adásából, amelyet a Blikk szemlézett. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments