Munkatársakat keresnek az önkormányzati intézmények

Az önkormányzati médiafelületeket is használva, nyílt pályáztatással keresnek különböző képzettségű munkatársakat a váci önkormányzati intézmények. A jelenleg aktuális álláspályázatokból ismertet párat  a vac.hu.

Mint azt korábban a városi honlap megírta, a jelenlegi igazgató határozott idejű megbízatása októberben lejár, ezért az önkormányzat pályázatot írt ki a Katona Lajos Városi Könyvtár vezetői posztjára. A jelentkezés határideje szeptember 10.

Mivel növekvő gyermeklétszám miatt egy körzettel többet kellett létrehozni, a Szociális Szolgáltatások Háza területi védőnői pályázatot írt ki, melyre augusztus 14-ig lehet beadni a jelentkezést. Ugyanezen intézmény augusztus 24-ig várja a pályázatokat a csoportvezető állás betöltésére.

A Váci Polgármesteri Hivatal környezetvédelmi ügyintéző munkakörre várja a pályázatokat augusztus utolsó napjáig. A feladatkör határozatlan idejű köztisztviselői foglalkoztatással tölthető be.

Az Idősek Otthona és Klubja – jelentkezési határidő nélkül, a pályázók folyamatos behívásával – főkönyvi könyvelőt keres.

A pályázatokról részletes tudnivalók itt találhatók. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments