Sikeres volt az előző, most újabb elektronikai hulladékgyűjtést szerveznek

Vác Város Önkormányzata a Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. közreműködésével szeptember 5-én szombaton 9-től 16 óráig lehetőséget biztosít a lakosság számára az elektronikai hulladékok ingyenes leadására. Korábban már hirdettek egy ilyen akciót, akkor a vártnál jóval többen éltek a lehetőséggel. A leadás helye ezúttal is a Deákvári fasor 2. szám alatt lévő, a Váci Városfejlesztő Kft. kezelésében lévő telephely belső udvara.

A Vác Város Önkormányzata által kezdeményezett begyűjtés napján a telephelyre mindenki elhozhatja működésképtelen, használaton kívüli, árammal, elemmel, vagy akkumulátorral működő eszközeit, egyben lévő berendezéseit, lemerült akkumulátorait, az elemeket! Szétszedett, hiányos berendezést nem vesznek át! Képcsöves berendezések (TV, illetve monitor) esetében csak az ép, bontatlan állapotú berendezéseket veszik át.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Az ingyenes hulladékátvétel további feltételei: a leadó személynek váci lakosnak kell lennie, akinek igazolás céljából magával kell hoznia a személyigazolványát, vezetői engedélyét vagy az útlevelét, illetve a lakcímkártyáját.

Kérik a lakosságot, hogy a kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel maszkban adja át az elektronikai hulladékot. A várakozási időtartam alatt az egymás közötti szociális távolságot (1,5–2 méter) mindenki tartsa be.

Elképzelhető, hogy ezúttal is szükség lesz néha rövidebb várakozásra, ezért a szervezők kérik a türelmet. A Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a közterület-felügyelet munkatársai most is segítő tájékoztatást adnak az érkezőknek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments