Sokan Verőcén tették vízre motorcsónakjaikat, ez nem tetszik a helyieknek

Az elmúlt hétvégén megrökönyödve tapasztalták a verőceiek, hogy kavicsos Duna-partjukon megjelentek az autók. A járművekkel egészen a vízpartig hajtottak gazdáik, a legtöbben csónakszállító utánfutót húztak maguk után. A váratlanul nagy tömeg alaposan megzavarta a nem ehhez szokott helyiek és az arra sétáló turisták nyugalmát, ezért felvetődött: tiltakozó akciót kellene szervezni.

„Élőlánc a Dunáért – mi lenne, ha Verőce partját is így védenénk? Most Verőce van bajban, a partot elfoglalták az autósok, akik motorcsónakjaikat hozzák le ide. Nem akarunk a kipufogásukba fulladni! Mi, verőceiek is alkothatnánk élőláncot a hétvégén, megbeszélt időpontban. A szomszéd településekről is bekapcsolódhatnának a (nem gépesített járművel érkező) támogatók. Mit szóltok az ötlethez?” – olvasható a közösségi oldalon egy helyi hölgy felhívása.

Hogy hányan gondolják úgy, hogy egy ilyen kezdeményezés segít megoldani a problémát, nem tudható. Lapunk úgy értesült, hogy a polgármesteri hivatalba is számos bejelentés érkezett, s már foglalkoznak az üggyel. (fotó: Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments