A legeredményesebb egyesületként tértek haza a Dunai Sárkányok

Közel hetven fővel állt rajthoz a hétvégén a Dunai Sárkányok Vác csapata Fadd-Domborin, a Magyar Sárkányhajó Szövetség tizennyolcadik alkalommal megrendezett Magyar Bajnokságán. Erős mezőnyben az U18-as korosztálytól, az ötven felettiig minden kategóriáig képviselték várososunkat elszánt sportolóink.

A járványhelyzet miatt, kivételesen egy hétvégén rendezték meg a standard húszas, és a tízes hajók küzdelmeit, így három napig szinte folyamatos versenyzéssel telt az idő.

„Ízelítőként csak annyit mondanék, hogy szinte minden versenyzőnk a különböző kategóriákban evezve négyszer-ötször teljesítette a 2000 méteres távot. A kiváló szakmai munka, és a tisztességesen elvégzett edzések azonban felkészítették a legénységeket, így a verseny végén, mint a legeredményesebb egyesület térhettünk haza. Külön öröm, hogy ismét van U 18-as fiatal csapatunk” – nyilatkozta lapunknak Szabó Miklós az egyesület vezetője.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Az őszi edzésekre továbbra is várják a sportáguk iránt érdeklődő fiatalokat, és kevésbé fiatalokat. Jelmondatuk: „Életünk végéig sportolunk, amíg az evező ki nem esik a kezünkből!”

„Csatlakozz hozzánk, ha te is így gondolkozol. Hajrá Dunai Sárkányok Vác!” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments