A váci színház is résztvevője a nagyon sikeres közös gyermekprogramnak

Mesekoncertet ad Szarka Gyula, a Ghymes együttes alapítója három Veszprém megyei településen a hétvégén. A Tücsöklakodalom című mesekoncertet Magyarpolányban, Pécselyen és Dörgicsén hallgathatják meg az érdeklődők – közölte szerdán az MTI-vel a Soproni Petőfi Színház sajtóreferense. A színházi programsorozat megvalósításában a Váci Dunakanyar Színház az egyik partner.

Varga Róbert szervező elmondta, hogy az előadásban közismert dalok szólalnak meg – köztük a Hol jártál báránykám, a Sárga csikó, csengő rajta, a Virágéknál ég a világ, a Kutyavér, az Egyszer egy királyfi – a Tücsökzenekar, valamint Molnár Anikó és Papp Attila soproni színművészek előadásában. A zeneszerző Szarka Gyula, az író és dramaturg Németh Ervin, a koreográfus Sipos Ferenc, a rendező Pataki András.

A színházi programsorozat a Várszegi Tibor nevével fémjelzett Új Színház Alapítvány MaloM programjának köszönhetően valósul meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, a Soproni Petőfi Színház, a Forrás Színház, a Váci Dunakanyar Színház, a kaposvári Csiky Gergely Színház, a Komáromi Jókai Színház és a Pesti Magyar Színház együttműködésével. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments