ÁSZ-vizsgálat a színháznál: nem volt leltár, hiányos volt az adatszolgáltatás

Lezárult a váci színház gazdálkodásának vizsgálata és erről egy rövid tájékoztatót adott ki az Állami Számvevőszék. Mint ismeretes, az intézmény előző vezetésének távozásában szerepet játszottak olyan pénzügyi döntések, amelyekkel kapcsolatban még az előző városvezetés idején a polgármesteri hivatal belső ellenőrzése tárt fel hiányosságokat. A Váci Dunakanyar Színház Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság felett tulajdonosi jogokat gyakorló Vác Város Önkormányzat tulajdonosi joggyakorlása a 2017-2018 közötti időszakban szabályszerű volt – állapítja meg az ÁSZ.

A társaság vagyongazdálkodása a 2015-2018 közötti időszakban nem volt szabályszerű, így az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot nem biztosította. A társaság ügyvezetője az ellenőrzött időszakot követően a közpénzügyi helyzet javítását célzó intézkedési tervet küldött, melyet az ÁSZ tudomásul vett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments