Foci: Hegedűs Csaba visszatér Vácra, de korábbi sérülése miatt még lábadozik

Mint tegnap megírtuk, a Vác FC az NB III Közép-csoportjának 9. fordulójában ma, tehát a hétközi játéknapon a bajnokság 9. helyén álló, nálunk eddig egy ponttal többet szerző Körösladány együtteséhez látogat. Érdekes hír, hogy a taksonyi kitérő után Hegedűs Csaba visszatér Vácra.

„Azzal kezdeném, hogy tovább próbáljuk erősíteni a keretet és sikerült is megegyezni a legutóbb a szintén NB III-as Taksonyban szereplő Hegedűs Csabával, aki így visszatér hozzánk” – mondta Burzi Attila vezetőedző, a klub honlapjának nyilatkozva. „Sajnos tavaly egy komolyabb sérülése volt, kézműtéte után még most is lábadozik, így még időre van szüksége ahhoz, hogy erőnlétileg utolérje magát és száz százalékos állapotba kerüljön. A Körösladány ellen egy újabb nehéz meccs vár ránk, szervezett, jó csapat otthonában lépünk pályára szerdán. Pozitívum, hogy Ódé Norbert letöltötte eltiltását és újra számíthatok rá.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

A várható kezdőcsapat: Halasi – Sárosi, Kasza, Koval, Sorecz – Torda, Zámbó, Niedermüller, Cemal – Szenes, Kakuk.

A 34 esztendős Hegedűs Csaba csapatbeli bemutatkozására tehát még várnunk kell, de az biztos, hogy nagy erősítést jelenthet csapatunknak. Hege egyébként jövő nyárig írt alá szerződést. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments