Foci: Hegedűs Csaba visszatér Vácra, de korábbi sérülése miatt még lábadozik

Mint tegnap megírtuk, a Vác FC az NB III Közép-csoportjának 9. fordulójában ma, tehát a hétközi játéknapon a bajnokság 9. helyén álló, nálunk eddig egy ponttal többet szerző Körösladány együtteséhez látogat. Érdekes hír, hogy a taksonyi kitérő után Hegedűs Csaba visszatér Vácra.

„Azzal kezdeném, hogy tovább próbáljuk erősíteni a keretet és sikerült is megegyezni a legutóbb a szintén NB III-as Taksonyban szereplő Hegedűs Csabával, aki így visszatér hozzánk” – mondta Burzi Attila vezetőedző, a klub honlapjának nyilatkozva. „Sajnos tavaly egy komolyabb sérülése volt, kézműtéte után még most is lábadozik, így még időre van szüksége ahhoz, hogy erőnlétileg utolérje magát és száz százalékos állapotba kerüljön. A Körösladány ellen egy újabb nehéz meccs vár ránk, szervezett, jó csapat otthonában lépünk pályára szerdán. Pozitívum, hogy Ódé Norbert letöltötte eltiltását és újra számíthatok rá.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A várható kezdőcsapat: Halasi – Sárosi, Kasza, Koval, Sorecz – Torda, Zámbó, Niedermüller, Cemal – Szenes, Kakuk.

A 34 esztendős Hegedűs Csaba csapatbeli bemutatkozására tehát még várnunk kell, de az biztos, hogy nagy erősítést jelenthet csapatunknak. Hege egyébként jövő nyárig írt alá szerződést. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments