Idén is meghirdeti környezettudatos pályázatát a DDC

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC), mint az ország egyik meghatározó gazdasági szereplője, évtizedek óta kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra. Éppen ezért, tíz évvel ezelőtt létrehozták a Zöld Megoldás-pályázatot, hogy támogatást nyújtsanak cementgyáraik vonzáskörzetében a környezettudatos kezdeményezések megvalósítására.

A Társaság az elmúlt évtized során 46 projekt létrejöttéhez járult hozzá összesen 65 millió forinttal. Ahogy a korábbi években, úgy idén is pénzügyi támogatásban részesülnek a legkiemelkedőbb és leginnovatívabb pályamunkák. A váci és a beremendi térségből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forintos támogatás áll rendelkezésre.

A 10. évforduló alkalmából különlegességgel várják a pályázókat: a megszokott 7,5 millió forinton felül 1 millió forintos jubileumi különdíjjal is készülnek.

A DDC célja, hogy energiagazdálkodással, CO2 kibocsátás csökkentésével, valamint hulladékkezeléssel és vízgazdálkodással kapcsolatos projektek létrejöttét támogassák cementgyáraik vonzáskörzeteiben, valamint Pécsett és környékén.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Közösségünk kincsei - Vajda Lajos és Szentendre vándorkiállítás a váci művelődési központban

Az elmúlt tíz év során oktatási intézmények, kulturális és közhasznú szervezetek valósították meg tanösvényeiket, szabadtéri közösségi tereiket a Zöld Megoldás-pályázat keretében.

A jelentkezők pályázatukat 2020. szeptember 17. és december 4. között adhatják le.

Az aktuális pályázati anyagokat a vállalat honlapjáról tudja letölteni.

A pályázatról bővebben a Társaság honlapján tájékozódhat: www.duna-drava.hu/hu/zold-megoldas

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments