Juhász Ferencnét és Hajós Lajosnét köszöntötték

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Juhász Ferencnét (Iluska nénit) és Hajós Lajosnét (Ilona nénit) Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a polgármesteri hivatal munkatársa, akik átadták számukra a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve városunk ajándékát.

Kedvenc becenevén szólítva Iluska néni (alsó képünkön) tősgyökeres váci polgár: itt született és egész életét a városban élte le. Négy fiából sajnos, már csak kettő él, két unokája és három dédunokája van. A férje, akivel hat évtizedet töltött boldog házasságban már nincs köztünk. Ám most sem él egyedül Ica néni, hiszen több éve vele lakik élettársa. Egy családi vállalkozás szorgos tagjaként dolgozott, de ma is elég mozgékonyak a mindennapjai. A tévénézés mellett a klasszikus magyar írók regényei tartoznak a kedvencei közé.

Ilona néni (felső képünkön) lányával, Klárával él Deákváron. Szintén tősgyökeres váci, aki fiatalon, 18 éves korában ment férjhez.

Lányán kívül egy fiúgyermeke is van. Két unokája mellett a négy esztendős dédunokája a kedvence, mivel a család nagyon összetartó és gyakran időznek a nagyinál/dédinél. Ica néni a váci nagy postán dolgozott 35 évig, ahonnan osztályvezetőként ment végül nyugdíjba. Nagyon boldogan él könyvelő leányával, kedvenc időtöltése az olvasás mellett a keresztrejtvényfejtés.

Ezúton is még sok, családja körében egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt kívánunk a két örökifjú váci ünnepeltnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments