Karókkal, botokkal támadtak, akit csak értek, egy gödöllői szórakozóhelyen

2020. augusztus 28-án éjjel 23 órakor a rendőrség bejelentést kapott arról, hogy egy három fős társaság tagjai karókkal, botokkal bántalmazzák az embereket egy gödöllői szórakozóhelyen.

A gyanú szerint a három valkói férfi „mulatozni indult a bárba, ott azonban néhány kör elfogyasztása után a csapat egyik tagja és egy ott tartózkodó férfi összeszólalkozott egymással, majd dulakodás alakult ki közöttük” – írja a police.hu. A férfiak ezután távoztak, de később karókkal, botokkal tértek vissza, amikkel vaktában dobálózni kezdtek, és ütöttek, akit értek.

Néhány órával később a rendőrség előállította az elkövetőket. A 19 éves R. Andrást csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, a 21 éves V. Lászlót csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének, a 20 éves O. Attilát pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrök a három férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását, melyet a bíróság az óta elrendelt. Velük szemben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments