Megújul a Budapesti főút járdaszakaszának jelentős része

Teljes szélességében újraaszfaltozzák a Budapesti főút páros oldalának mintegy kétszáz méteres járdaszakaszát. Az ELMŰ a hálózat korszerűsítése miatt dolgozott a területen, Vác vezetése a hasonló munkálatokkal kapcsolatos koncepciónak megfelelően jelezte a szolgáltató felé, hogy a megbontott útburkolat aszfaltos részénél teljes szélességben kell a felületet újra burkolnia. Így végre jó állapotú burkolat kerülhet a korábbi töredezett felület helyére – írja a város honlapja.

Az ELMŰ által végzett munkálatok a Bajcsy-Zsilinszky utcában folytatódnak, ahol a bontásban érintett burkolatszakaszt ugyancsak teljes szélességében újraaszfaltozzák.

A közeli Tímár utca útburkolata is az önkormányzati fellépésnek köszönhetően újul meg teljes szélességben – tájékoztatott Inotay Gergely alpolgármester. Mint hozzátette, a város többi részére is vonatkozik az útburkolat minőségi helyreállítására vonatkozó előírás, amit a városvezetés a jövőben is érvényesíteni fog.

Az új városvezetés kiemelten figyel az út- és járdafelújításokra. Fenntartói, lakossági és önkormányzati finanszírozásban megújult többek között a vasútállomás közelében lévő, parkolásra alkalmas terület, a Gödöllői úton található vasúti átjáró útszakasza, a Zichy és a Zöldfa utcai járda egy-egy része, és a Duna-parti kerékpárút jelentős szakasza. Aszfaltréteget készíttettek az Akó utca elhanyagolt részén, és a Beniczky utca egy szakaszán, valamint kijavították a veszélyes úthibát a Csányi körút Honvéd utcai kereszteződésében.♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments