Munkatársakat keresnek az önkormányzat intézményei

Nyílt pályáztatással keresnek különböző képzettségű munkatársakat a váci önkormányzati intézmények, illetve egyes szolgáltatások, elvégzendő munkák ellátására is várják a jelentkezőket. A jelenleg aktuális pályázatokból ismertet párat a vac.hu.

A Váci Polgármesteri Hivatal műszaki ügyintéző (mérnök) munkakörre írt ki pályázatot, melynek jelentkezési határideje szeptember 30. Szintén a váci hivatal keres igazgatási ügyintéző munkakörbe jelentkezőt. Erre október 10-ig lehet beadni a pályázatot.

Vác Város Önkormányzata a belterületi aszfalt és nagykocka-kő burkolatú utak felújítására nyílt pályázatot hirdet. A jelentkezők október 2-a 10 óráig adhatják be a szükséges dokumentumokat.

A városfejlesztő kft kertészeti és útkarbantartási munkákra keres munkaerőt, továbbá várnak ács/tetőfedő szakmunkást és segédmunkást is. A sportintézményekbe karbantartót és takarítót, a hulladékgazdálkodási cégnél pedig gépkocsivezetőt és rakodómunkást vesznek fel.

A városban működő oktató-nevelő intézményekben dolgozó iskolaorvosi munkakörökre pályázatokat hirdetett a Szociális Szolgáltatások Háza. Ezen feladatokra november 26-ig lehet beadni a jelentkezést.

Az Idősek Otthona és Klubja – jelentkezési határidő nélkül, a pályázók folyamatos behívásával – gondozó/ápoló munkakör betöltésére írt ki pályázatot. Az intézmény mosatási szolgáltatás elvégzésére is nyílt pályázatot hirdet, melyre az ajánlatokat október 9. 10 óráig lehet benyújtani.

A Madách Imre Művelődési Központ pedig részmunkaidős takarítókat keres 6 órás állásba azonnali belépéssel.

Mindezen pályázatokról részletes tudnivalók a vac.hu weboldalon a pályázatok rovatában találhatók. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments