Szándékos rongálás a játszótereken, nyomravezetői díjat ajánlott a város

Az elmúlt három napban sorozatos, szándékos rongálások történtek az önkormányzati fenntartású városi parkokban, játszótereken. Padokat, hintákat, játszóeszközöket tettek használhatatlanná vandál kezek a Kálvin utcai játszótéren, a Duna-parton, a Damjanich téren, a Földváry téren és a Deákvári főtéren. Felvetődik annak a gyanúja is, hogy szervezett, előre kitervelt károkozásról van szó – írja a vac.hu.
Matkovich Ilona felvette a kapcsolatot a váci rendőrkapitánnyal és ismeretlen tettes(ek) ellen feljelentést tesz. Felkérte továbbá a polgárőrséget, illetve a közterület-felügyelet munkatársait, hogy a város hasonló közterületeit fokozott figyelemmel ellenőrizzék.
A polgármester ezúton is felkéri a váci polgárokat, amennyiben hasonló rongálást tapasztalnak, azt a városházi zöldszámon – 06 80 890 020 – azonnal jelentsék be, ugyanakkor a balesetveszélyessé vált, vagy megrongált eszközökhöz ne nyúljanak hozzá, hogy a hatóságok nyomokat rögzíthessenek. Egyúttal a nyomravezetőnek az önkormányzat 100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánl fel – írják. ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments