Szeptemberi programok a Credo-házban

Szeptember 3-án, csütörtökön este 18 órakor évadnyitó ünnepség volt a Váci Egyházmegye Közösségi Házában, a Credo-házban, melyre régi és új klubtagokat egyaránt szeretettel vártak.

Az ünnepélyen egy meglepetés előadásra is sor került, Szemerédi Bernadett színművésznek köszönhetően. A vendégek hosszú kihagyás után, újra megtapasztalhatták a közösségi élet összetartó erejét. Az est kötetlen beszélgetéssel zárult.

A szeptemberi programleírás szerint még további öt programra készülnek. A következő előadásra szeptember 10-én, csütörtökön este 18 órától kerül sor. Akkor Mohai Gábor, Kazinczy-díjas előadóművész önálló estjét láthatja a váci publikum.

Ezt követően Turós Eszter és Turós Enikő zongoraművész testvérpár és Papp Norbert közös performansza következik, Rachmaninov a homokban címmel szeptember 17-én, csütörtökön este 18 órától.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elhunyt Lajtai István, volt országgyűlési és önkormányzati képviselő

Szeptember 19-én, szombaton reggel 9 és délután 14 óra között egy Tatai Klára és Makáryné Fodor Éva vezette pszichodráma kerül műsorra.

Szeptember 20-án, vasárnap este 18 órától Évadnyitó Palotakoncert lesz, Szelek szárnyán címmel, Megyesi Schwartz Lucia opera és ária estje. Ebben közreműködik Manuel Betancourt Camino mexikói operaénekes és Bizják Dóra zongoraművész. Ez a program a többitől eltérően a Püspöki Palota dísztermében kerül megrendezésre.

A hónap utolsó programjaként szeptember 24-én, csütörtökön este 18 órától a Hit és hivatás című előadás lesz látható, melynek műsorvezetője Jákfalvy Kata, vendégei pedig Péreli Zsuzsa, Kossuth-díjas textilművész és Tolcsvay László, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző és előadóművész lesznek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments