Tahitótfaluban holnap négynapos tanyasi családi találkozó kezdődik

Megszervezik az első Tanyán élő családok országos találkozóját. A különleges eseményt szeptember 10-13. között a Szentendrei-szigeten található Tahitótfaluban rendezik meg, ahová nem csak tanyán élőket várnak a szervezők. A rendezvény célja, hogy összehozza, bemutassa, és népszerűsítse a Magyarországon élő, gazdálkodó, termelő családokat, akik értékes ismeretekkel rendelkeznek életmódjuk, az őket ért kihívások, a környezeti hatások okán. A magyar hagyományos tanyasi gazdálkodás múltját, jelenét és jövőjét, a helyi termékek értékesítésének lehetőségeit a rendezvényen konferencia keretein belül mutatják be.

Ehhez kapcsolódnak a tanyafórumok, melyen interaktív kerekasztal beszélgetés keretében aktív tanyasi gazdálkodók osztják meg tapasztalataikat, gondjaikat a növénytermesztés, állattenyésztés, értékesítés témakörében. Középpontban a fenntartható mezőgazdaság, önellátás és a permakultúra témaköre áll.


Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments