Új aszfaltréteg az Akó utca egy szakaszán

Új aszfaltburkolatot kap az Akó utca alsó, Papvölgy utcától kezdődő, nagyjából 50 méteres szakasza szeptember 3-án csütörtökön (rossz időjárás esetén másnap, azaz pénteken) – olvasható a városháza honlapján.

A munkálatok napján az Akó utca-Papvölgy utca kereszteződést várhatóan 9-16 óra között lezárják, ezalatt kerülni a Csöbör utca – Aroma utca irányában lehet.

A szakaszon érintett lakók egy részének összefogásával, anyagi támogatásával megvalósuló beruházást az önkormányzat koordinálja, a szükséges egyeztetéseket a körzet önkormányzati képviselője, Tótváradi-Nagy Bence (Összefogás Vácért) segíti.

Az útrész felújítása részben kezelni fogja azt a problémát, hogy egyes ingatlantulajdonosok nem a telkükön belül szikkasztják el a csapadékvizet, hanem szabálytalanul az utcára vezetik, aminek következtében már közepes esőzésnél is lemossa a kővel szórt utcák anyagát a víz. A vonatkozó jogszabály betartására a korábbi városvezetés már felszólította az érintetteket, a jelenlegi vezetés fel fog lépni a szabálytalan gyakorlatot követők ellen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments