Új táncterem nyílik a belváros szívében, használd ki a lehetőséget

A TAZE TSE Vác kulturális életében rendkívül aktív szerepet tölt be. Táncosaik helyi rendezvényektől kezdve, a nemzetközi versenyekig sok helyen szerepelnek. Sorra érnek el rendkívül jó eredményeket és a tehetséggondozás is fontos szempont számukra. Egykori tanítványaik a táncos pályán kiemelkedő sikereket érnek el. Hamarosan egy álmuk válik valóra.

Felavatják majd legújabb tánctermüket Vácott, a Zrínyi utca 3. szám alatt, a buszpályaudvarral szemben. A terem mintegy 90 négyzetméteres tánctérrel rendelkezik majd. Jelenleg az utolsó munkálatok zajlanak, de hamarosan megtöltik táncolni vágyó kicsikkel és nagyokkal.

Ez a terem lehetőséget ad számukra, hogy olyan régóta dédelgetett ötleteket elő halásszanak a tarsolyunkból, amik eddig a tánctermeink mérete miatt lehetetlen volt. Új tanfolyamokat, csoportokat indítanak nem csak gyerekek számára, hanem a felnőtteknek is. Az egyesület szeretettel vár minden olyan kezdeményezést, mellyel a terem kihasználtságát növelhetik, illetve a város táncos eseményeit elősegíthetik, színesíthetik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
A vírus miatt online térben tartották meg az első Alzheimer Café-t Vácon

Céljuk, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsék a tánc szeretetét a táncsportot és a táncművészetet. Ezen kívül minden olyan kulturális és céges eseményt, tanfolyamot is befogadnának, amire a terem alkalmas.

Keressék Bordás Györgyit az egyesület elnökét. (06-30/300-6073, taze@taze.hu) Induló tanfolyamaikról a taze.hu, illetve a TAZE TSE Facebook oldalon tájékozódhatnak. A tánc iránt érdeklődők a hip-hop, latin és jazz táncstílusokat oktató tanárokkal találkozhatnak a teremben.

Természetesen a régi helyszíneken, továbbra is megtalálható az egyesület. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments