Újra kellett éleszteni egy édesanyát a szombati viharban, mert rázuhant egy 300 kilós faág

Ahogyan arról lapunk már korábban beszámolt, szombaton egy hatalmas szupercella-vihar csapott le környékünkre. Hatalmas fák dőltek ki, mindenki menekült amerre tudott. Dunakeszin egy édesanyát és a gyermekeit is elkapta a hirtelen támadt vihar, az asszony fejére egy akácfa 300 kilós ága zuhant rá, azonnal újra kellett éleszteni.

Az édesanya, H. Lelle és a srácok a lombok alá kerültek. A kicsiket hamar kihúzták – ők sértetlenül úszták meg a balesetet –, ám az édesanyjuk nem volt ilyen szerencsés, az asszonyt azonban azonnal újra kellett éleszteni.

„Brutális vihar volt, nem is emlékszem, hogy valaha láttam volna ilyet” – nyilatkozta a Blikknek Zsolt, akinek a háza előtt állt a balesetet okozó fa, amiről karvastagságú ágak repkedtek a hatalmas szélben. Mint mondta, szörnyű látvány volt, ahogy az anyát próbálták visszahozni az életbe, körülötte rollerek és cipők hevertek. Úgy tudni, Lellét a párja, Dénes lélekjelenlétének köszönhetően szinte pillanatokon belül sikerült újjáéleszteni, így a mentők kiérkezésére már stabil állapotban volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megosztott Kossuth-díj a Misztrál együttesnek - Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetés Philipp Frigyesnek, Vác volt főépítészének

A gyerekeket biztonságban hazajuttatták, az apjuk pedig a sérült anyukával ment a kórházba. Lelle már jól van, de őt és egyik gyermekét megfigyelésre bent tartják a kórházban. A két kicsi pedig a nagyszülőknél van mindaddig, amíg Dénes a kórházban látogatja feleségét – árulta el egy közeli hozzátartozó a lapnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments