A közös fürdőzés elejére még emlékszik az elkábított váci nyugdíjas

A váci rendőrök előállították azt a 43 éves kistarcsai asszonyt, aki a gyanú szerint elkábította, majd kirabolta nyugdíjas partnerét. Egy 71 éves váci férfi értesítette a rendőrséget október 8-án délelőtt, hogy az előző napra nem emlékszik, partnere pedig elvitte közel százezer forintját. A rendőrök kórházba vitették, ahol a vizsgálatok benzodiazepin jelenlétét mutatták ki a vizeletében.

A sértett elmondta, október 7-én vitte kocsijával otthonába a korábban egy internetes oldalon megismert nőt. Míg ő fürdővizet készített, a nő kávét főzött. A kávézás utáni közös fürdő kezdetétől nincsenek emlékei, másnap reggel tért magához a szobában partnere nélkül, a ruhásszekrényéből pedig hiányzott megtakarított pénze – írja a police.hu.

A váci nyomozók a beszerzett adatokból megállapították az alkalmi partner személyazonosságát, a nőt kistarcsai otthonából október 9-én kora reggel állították elő.

Az őrizetbe vett asszony kihallgatásán nem tett vallomást. Vele szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság, egyben kezdeményezték letartóztatását. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments