Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártója lett a Vác FC új partnere

Sikeres együttműködési megállapodást kötött a Vác FC Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójával, akik táplálkozás- és táplálék-kiegészítés területén nyújtanak szakmai támogatást a csapatnak, illetve saját termékeikkel is ellátják a játékosokat.

Minden sportágban elengedhetetlen, hogy a játékosok kiegyensúlyozottan, céljaiknak megfelelően táplálkozzanak. Egy tudatos, sportcéloknak megfelelő étrend kialakítása azonban komoly szaktudást igényel, nemcsak élsportolóknál, hanem azoknál is, akik hobbiszinten végeznek valamilyen testmozgást. A BioTechUSA ezt a szaktudást biztosítja a megállapodás keretein belül a Vác FC csapatának.

„A BioTechUSA több, mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ez idő alatt nemcsak termékkínálatunkat fejlesztettük folyamatosan, hanem a tudatos táplálkozással és étrendkiegészítéssel kapcsolatos szaktudásunkat is” – mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. „Fontosnak tartjuk, hogy az általunk támogatott élsportolókat és csapatokat ne csak kifejezetten rájuk szabott termékcsomagokkal segítsük, hanem magasan képzett szakértői csapatunk által, a sporttáplálkozás témakörében edukációt is biztosítsunk számukra. Ezáltal pedig a tudatos táplálkozás bárki életének szerves része lehessen, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Jelenleg több csapattal is együtt dolgozunk különböző sportágakból, amelyek legfőbb értékei a dinamikusság, professzionalizmus és fiatalos lendület, ezek pedig tökéletes összhangban állnak a BioTechUSA márkaprofiljával is. A Vác FC csapatára is remekül illenek ezek a jelzők, így nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb tehetséges és motivált klub partnerei lehetünk.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szombattól szombatig - A Váci Birkózók egy hete

A csapat két támadója, az előző fordulóban a Majos ellen 7–1-es győzelem során egyaránt két-két gólt szerző Szenes Bence és Magos Mátyás is nagyon jó véleménnyel van a készítményekről.

„Vitaminok, fehérjék izotóniás italok állnak a csapat rendelkezésére” – ecsetelte a Váci Naplónak Szenes Bence. „Én fél éve napi egy fehérjeshaket fogyasztok, tehát már korábban is BioTechUSA terméket használtam, így ennek, illetve a kondi edzéseknek köszönhetően izomzatilag is erősödtem az utóbbi időben. A játékom előnyére vált mindez, amit a párharcok során és a labda megtartásánál is érzek.”
„Örömteli, hogy ilyen neves táplálék-kiegészítő cég áll kapcsolatban a klubbal” – mondta Magos Mátyás. „Én elsősorban a mérkőzések szünetében szoktam izotóniás italt inni, a vitaminpótlás miatt tartom akkor szükségesnek.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments