Ez igen! A váci színház volt igazgatója is leszavazta az új igazgatójelölt pályázatát

Újabb pikáns történet körvonalazódik a váci színház körül. Az előírásoknak megfelelően a vezetői posztra kiírt pályázatokat előzetesen egy szakmai bizottságnak is véleményeznie kell. Nos, ez megtörtént, s a grémium nem támogatta a jelenlegi megbízott ügyvezető, dr. Varga Katalin kinevezését. A kilenc tagú bizottságban hat színházi szakember kapott helyet, s velük szemben szavazott a város három képviselője igennel. Ám a dolog mégis nagyon furcsa, hiszen a leendő igazgatóról a bizottságban most véleményt mondott Kis Domonkos Márk is, a teátrum alapító igazgatója, aki indulatoktól sem mentes körülmények között távozott posztjáról. Ezt követően Vidnyánszky Attila egyik segítője lett, ő vezeti ugyanis a pár hónapja útjára indított Déryné programot.

Ugyanez az eljárás zajlott 2017-ben is. Akkor a Váci Dunakanyar Színház ügyvezetői posztjára még áprilisban írtak ki pályázatot. A felhívásra csak a korábbi igazgató, Kis Domonkos Márk nyújtotta be a pályázatát, melyet az elbírálási eljárás részeként egy szakmai bizottság is véleményezett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments