Két férfi és egy nő cipelte az ellopott súlykörtét, amit egy váltóról szereltek le

Ebben az országban sok mindent lopnak, a városban is olykor lába kél egy-egy biciklinek, ritkábban autónak, de az üdülőövezetben gyakoribbak a kisebb-nagyobb lopások. Most egy olyan esetről kaptunk hírt, ami önmagában is meglepő: egy váltókaron lévő vassúlyt vittek el. Nagyjából azt is tudják, hogy kik: két férfi és egy nő, legalábbis egy tanú őket látta cipelni a súlyos darabot.

Ellopták Hamuház állomás felső váltójának súlykörtéjét – ezzel indítja bejegyzését a Kemencei Erdei Múzeumvasút a közösségi oldalon. Az eset szombaton történt, a egyesület gondozásában lévő üzemen kívüli szakaszon. Az alsó szakasz felújításán dolgozó egyik munkás jelentette, hogy két férfi és egy nő cipeli lefelé a súlykörtét. „Mire felértünk, már késő volt” – Írják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Ezen a szombaton elég zsúfolt volt a völgy, szervezett kerékpáros és túrarendezvények voltak az ifjúsági tábor környékén. „Keresnénk a szervezőket, hátha látták a tolvajokat. Esetleg náluk is regisztráltak túrázóként, mert az autót bizonyosan lent hagyták a katonai híd alatti parkolónál” – olvasható.

A súlykörte értéke 250 ezer forint, legalábbis ennyibe kerülne újragyártatni, leöntetni. „Keressük a három tolvajt, mert ők nem túrázók, csak ócska tolvajok” – áll a bejegyzésben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments