Kézilabda: küzdelmes meccsen kaptunk ki Siófokon, tanulhatunk belőle

A K&H női kézilabda liga 10. fordulójában szombaton a Váci NKSE csapata Siófokra látogatott. A mérkőzés sokáig szoros volt, de a hajrában már látszott: a mieink ezen a napon nem tudják megszorongatni a Balaton-partiakat, s végül hatgólos vereséget szenvedtünk: Siófok KC–Váci NKSE 28–22 (14–13).

Az első félidőben még fej-fej mellett haladt a két csapat, sőt nem sokkal a vége előtt ki is egyenlítettünk. A szünetben mindössze egy gólos volt a hátrányunk, s a fordulás után is folytatódott a nagy küzdelem. 17-nél még egál volt, aztán feltámadt a Siófok, de mi megint a nyomukba eredetünk (20-19). Ez azonban elvitte minden tartalékunkat, innentől már csak szaladtunk az eredmény után.

„Ellenfelünk rutinosabban és jobban játszott, a végjátékot tekintve megérdemelten szerezték meg a győztesnek járó pontokat. Van bennem némi hiányérzet, de tudtuk, hogy egy jobb képességű csapat otthonába látogatunk. Bár azzal is tisztában voltunk, hogy a Siófok nincsen jó formában. Ezt szerettük volna kihasználni, de a végjátékra elfogytunk, és döntő szituációkban hibáztunk. Ehhez kellett nyilván a Siófoknak a jó játéka, és védekezése. Sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből, de ami a legfontosabb, hogy erre a teljesítményre lehet építeni” – nyilatkozta a meccs után Szilágyi Zoltán, a váciak vezetőedzője. (fotó: siofokkc.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments