Mokánszky Zoltán szerint tavalyi avar van a Hekli parkban

Mokánszky Zoltán a deákvári tömbbelsők lombtakarításának hiányosságaira hívta fel a figyelmet keddi sajtótájékoztatóján. A képviselő szerint a területen található avar mennyisége nem teszi lehetővé, hogy a környező házakban lakók maguk takarítsák el, a közparkok rendben tartása pedig a város feladata.

Mokánszky Zoltán úgy véli, hogy az egy éve regnáló városvezetés nem tartotta be a választóknak tett ígéreteit, ráadásul a zöldfelületek karbantartásának egy részét is a lakosságra hárították.

„Pontosan még az egy évvel ezelőtt lehullott falevelek is itt találhatók. Ha körbenéznek itt mögöttem, mindenki láthatja, hogy száraz falevelek, a többi falevél még nagyjából sárgul, még fönt van a fán. Úgyhogy senki nem mondhatja azt, hogy az idén hullott le.”

A híradó megkereste az ügyben érintett Városfejlesztő Kft Zöldterület Fenntartási részlegét, akik arról tájékoztattak, hogy a terület most is az előző éveknek megfelelően került kezelésre. Mivel a lehullott levelek eltakarítása a korábbiakban is problémás volt, a lakossági panaszok csökkentése érdekében javaslatukra az új városvezetés egy nagyteljesítményű lombszívót vásárolt a cégnek. Ez a héten már munkába állt és ettől a hatékonyság növekedését várják. A kérdéses területen az avar begyűjtése ütemterv szerint a jövő héten történik meg. (estv.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments