Nagyszerű lovas pályafutást tört ketté a szerda délutáni szörnyű baleset

Sokan ismerték, még többen fogadták megdöbbenéssel a szörnyű hírt: a tegnap késő délutáni autóbalesetben elhunyt fiatal nő Huszár Korinna, aki nemrég fejezte tanulmányait a váci mezőgazdasági szakközépiskolában. A fiatal zsokégeneráció egyik legtehetségesebb tagja – emlékezett rá egy közeli ismerőse. Mint megírtuk, 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi az M2-es autóúton a kosdi lehajtó térségében eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti forgalmi sávba és ott összeütközött egy másik személygépkocsival.

Lovasutánpótlás kupagyőzelmek mellett a Lovastanuló Világbajnokságon is kiválóan szerepelt, Spanyolországban. Rendszeresen versenyzett a váci Korona istálló színeiben. A 2020-as hazai galopp tabellán az egyik legfiatalabb versenyzőként a 16. helyen állt. Legutóbb szeptember közepén aratott látványos győzelmet a Kincsem Parkban. Jelentős karrier állt előtte a galoppsportban – derül ki az együttérző bejegyzésekből.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments