Rászedte az idős férfit, kisemmizte vagyonából – az ügyészség perel

A Pest Megyei Főügyészség egy hanyatló mentális állapotban lévő idős férfi érdekében indított pert. A férfi szinte minden vagyonát elajándékozta harminchét évvel fiatalabb újdonsült feleségének. A vagyon visszaszerzése érdekében az ügyészség pert indított a bíróságon.

Az 1932-ben született férfi szellemi állapota az utóbbi években fokozatos hanyatlásnak indult és jelentősen hiszékennyé vált. Néhai felesége közeli elvesztését követően mély gyászba esett, lelki állapota egyre romlott, egyre labilisabbá és befolyásolhatóbbá vált.

A 87 éves férfi 2019 tavaszán Budapesten találkozott először a nála 37 évvel fiatalabb, büntetett előéletű nővel, aki egy padon ülve beszélgetésbe bocsátkozott vele, és megkérdezte tőle, hogy van-e kiadó szobája A férfi a vezetékes telefonszámát megadta a nőnek, aki ezt követően felhívta és hozzá költözhetne-e. A pillanatnyi ismeretség ellenére – már aziránt is érdeklődött, hogy hozzá költözhetne-e.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kábítószert árultak Veresegyházon és környékén

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments