Unokahúgának mutogatta magát egy férfi

A bűnügyi felügyeletre kijelölt házban, unokahúga előtt mutogatta magát a gyanú szerint az a 30 éves tornyospálcai férfi, akit a váci nyomozók kaptak el.

Egy korábbi bűncselekmény okán a bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el, kötelező tartózkodási helyéül Nagybörzsönyben lakó nővére házát jelölte ki. Unokahúgával voltak éppen otthon október 26-án délelőtt, amikor átkarolta a 16 éves tinit, befogta a szemét és megpróbálta magához húzni. A lány kiszabadult a fogásból, ám néhány perccel később unokabátyja letolt nadrággal ült egy székben és a nemi szervét mutogatta.

A lány segítséget kért, a 30 éves férfit a váci rendőrök elszámoltatták. Kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, tagadta a bűncselekmény elkövetését, szerinte a történet a lány kitalációja csupán.

Az őrizetbe vett, majd a bíróság által azóta letartóztatott, a bűnügyi felügyelet szabályait korábban többször is megszegő férfi ellen szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments