Városi kitüntetésre várják a javaslatokat

Mint minden évben, így idén is várják a javaslatokat a képviselőtestülete által alapított Vác Város Sportjáért kitüntető címre. A díjat olyan tehetségek kapják meg, akik a városban tartósan végzett kiemelkedő sporttevékenységet folytatnak.

Vác Város Sportjáért” kitüntető cím olyan személyeknek, csapatoknak adományozható, akik az utánpótlás nevelésben, a sportolók versenyre történő felkészítésében, a sportolás megszerettetésében kiemelkedő és példamutató munkát végeznek, illetve Vácon élő és váci sportegyesületben sportolók részére, közoktatási intézményben tevékenykedő edzőknek és sportszakembereknek.

Vác Város Sportjáért kitüntetés azon személyeknek, csapatoknak adományozható, akik Vác városában a testnevelés és sport területén kiváló munkájukkal kimagasló eredményeket értek el; a város jó hírnevét emelő országos, európai, világ- és olimpiai versenyeken I-III. helyezést elért sportolók és felkészítésükben közreműködő sportszakemberek elismeréséért; akik a városban a testnevelés és a sport érdekében a testnevelés és sport népszerűsítésével, a lakosság fizikai és erkölcsi állapotának fejlesztéséért, az ifjúság testedzésének és a diáksportnak az eredményességéért, fejlesztéséért hosszú időn keresztül eredményes tevékenységet végeztek; akik a testneveléssel és a sporttal foglalkozó társadalmi szervezetekben, egyesületekben hosszú időn át példamutatóan eredményes és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

A kitüntetés adományozását írott formában – 17. § (2) pontjában felsoroltak figyelembevételével Vác Város polgára kezdeményezheti.
A kitüntetés adományozója Vác Város Önkormányzat Képviselőtestülete. A kitüntetés részeként díszoklevél díszmappában, és bronz plakett díszdobozban kerül átadásra.

A javaslatokat minden év október 30-ig lehet benyújtani Emberi Kapcsolatok Bizottsága elnökének címezve.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

Személyesen: a javaslatok a szervezési és tájékoztatási irodában adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt a 108-as irodában.

E-mailes formátumban pedig: szervez03@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.

A kitüntető címet a decemberi képviselőtestületi ülésen adja át a polgármester. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments