A legjobbkor, a legjobb helyre: átadták a váciak ruhaadományát

Meghatódva köszönték meg az érintettek Nyíregyházán a váci adományozók által felajánlott ruhaszállítmányt, melyet a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány juttatott el a rászorulóknak.

„A tél közeledtével pótolhatatlan segítséget jelentő gyermek- és felnőttruhákat, kabátokat, cipőket, takarókat mi is hálásan köszönjük valamennyi felajánlónak! A mikrobusznyi szállítmány a lehető legjobb helyre került, éppen a legjobbkor, a hideg idő beállta előtt” – írja az alapítvány honlapja.

Gyűjtés a fogyatékosotthonnak

Örömmel tájékoztatnak arról is mindenkit, hogy az ipolytölgyesi fogyatékotthon autócseréje érdekében indított akcióra szép számmal érkeznek a felajánlások. A gyűjtés november 15-ig tart.

Aki tudja, bármely összegű befizetéssel segítheti a 16 éves gépkocsi lecserelését egy új, hétszemélyes Daciára. Számlaszámuk: OTP Bank 11742094-26993856 (Szent Ferenc Szegényei Alapítvány). A közleményben kérjük feltüntetni: Ipolytölgyes.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Munka a Jelenlét-házban

Az alapítvánnyal kapcsolatos hír az is, hogy zajlik a ságújfalui önkormányzattól kedvezményes áron megvásárolt Jelenlét-ház felújítása.
„Hálásan köszönjük mindazok segítségét, akik anyagi felajánlásukkal elősegítik az ingatlan korszerűsítését.

A Jelenlét-ház kialakítása elengedhetetlenül fontos a folyamatos, személyes segítségnyújtáshoz, melyet alapítványunk a Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét-programjához csatlakozva vállalt a Nógrád megyei Ságújfalun.”

Az alapítványt Beer Miklós nyugalmazott megyéspüspök hozta létre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments