A Mikulásfutás elmarad, de mi nem adjuk fel

Az idén már elkezdtük egyszer megszervezni a 30. Fut a Vácot, és kétszer belekezdtünk a Fut a Keszi szervezésébe is. Sajnos a vírus közbeszólt. „Otthon maradtunk”, és vártuk az újabb lehetőséget. A Mikulásfutást szeptemberben kezdtük el szervezi, mivel akkor még a szabályozók adtak lehetőséget a közös versenyzésre. Sikerült az új Covid-19 kihívásainak megfelelő versenyt előkészítenünk, és a nevezést is elindítanunk.

Már az ajándék maszkokra rendeltük a kiírást, „Mi akkor is FUTUNK!”, amikor életbe lépett az új szabályozás arról, hogy ki, mikor, hol nem lehet, és mit nem tehet az egészségünk megőrzésének érdekében.

hirdetés

Az új szabályozás, nem teszi lehetővé a Mikulásfutás megtartását. A hosszabb fizetős távokra átutalt díjakat visszautaljuk, vagy felhasználhatjátok a következő versenyre döntéseitek alapján, részletek a honlapon, www.futavac.hu. Igaz, hogy a jelenlegi szabályok egy hónapig élnek, de ha utána mégis lehetőséget kapnánk, akkor már az ünnepek miatt nem férne bele az évbe a verseny megtartása.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Kormánydöntés: este héttől reggel hétig ingyenes a parkolóházak használata

Az eddigi munkánk és a ti edzéseitek sem vésznek kárba, mert reméljük, nemsokára feloldják a szigorítást, sikerül úrrá lennünk a Covidon,  és lehetőséget kapunk, folytatjuk a szervezést. Mikulásfutásként már nem, de akár a Valentin nap, vagy a forradalom ünnepe, vagy csak egy álmos vasárnap délelőtt újra lehetőséget fog adni a közös versenyzéshez.

A nevezés, még csak egy szűk hétig tartott, de pillanatok alatt a jelen körülmények között is több mint százan jelentkeztetek, jeleztétek, hogy számítotok a versenyre, a közös megmérettetésre. KÖSZÖNJÜK!

Ez nekünk sokat segített, megerősítettetek bennünket abban, hogy amit csinálunk, azt nem csak jól csináljuk, hanem szükségetek van ránk, szükségetek van a futásra.

Arra kérünk, ne hagyjátok abba, ezekben a magányos, ködös hideg napokban sem. Most kell erősnek lenni, jól beöltözni és elindulni azon az útvonalon, ami a célhoz vezet. Tudom, ilyenkor még a vadkacsák is elbújnak a parton és a ködben nem láthatod még a túlsó partot sem.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Több településen ismét megnőtt a légszennyezettség, Vácon kifogásolt a levegő

De tudnod kell, hogy egyszer, az út végén, az utolsó 100 méteren meglátod majd a várva várt célkaput, meghallod a zenét és lányokat is látni fogod, ahogy a színpadon neked táncolnak. Én is ott várlak majd a célban és belecsapunk egymás tenyerébe, azt mondjuk, majd, látod, milyen jó, hogy nem adtuk fel!

FUSS, hát, és NE ADD FEL!  ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments