Az alpolgármester kampányt indított: rendelj váci éttermektől kaját!

„Egy kezdeményezéssel szeretném segíteni a váci éttermeket, kifőzdéket, ételszállítókat. A Covid intézkedések miatt a vendéglátóhelyek nem fogadhatnak vendégeket, de kiadhatják elvitelre az ételt, illetve sok helyen működik a házhozszállítás. Arra kérem a váci ismerőseimet, a városlakókat, hogy segítsük rendeléseinkkel a vendéglátók túlélését egy-egy rendeléssel” – írja Kiss Zsolt alpolgármester a közösségi oldalán.

A városvezető kéri, hogy akik váci éttermekből veszik ezen időszak alatt az ételeket, azok tegyenek fel egy fényképet az ételről a #vacikaja vagy a #vaconhazhozetelt hastag oldalakra és jelöljék meg az étterem nevét.

„A feltöltők között hetente kisorsolok egy-egy ajándékutalványt valamelyik váci étterembe. Kérlek, csatlakozz a kezdeményezés népszerűsítéséhez. Végre 5 % lesz ezen ételek áfája” – olvasható a felhívásban.

A bejegyzést nem egészen egy nap alatt 56-an támogatták megosztással, Özkan Feyzioglu pedig ezt írta kommentben: „Köszönjük a támogatást Anatólia gyros és hamburger bár nevében!” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments