Az iskolán, óvodán kívüli diákoknak is biztosítja az önkormányzat a meleg ételt

Mint ismeretes, a középfokú oktatásban résztvevők számára otthoni, internetes tanulási forma jelenleg az előírás. Annak ellenére, hogy így megszűnt a városi középiskolákban a helyszíni diákétkezés, a váci önkormányzat a gazdasági hivatallal együttműködve a közétkeztetést igénybe venni szándékozó diákok számára továbbra is biztosítja az ebédellátást – írja a vac.hu.

Ez a lehetőség a bezárt óvodai és iskolai csoportokba és osztályokba járók számára is elérhető – tájékoztatott Inotay Gergely (Összefogás Vácért) alpolgármester.

Kortól függően közvetlenül a diákok, vagy szüleik is igényelhetik az étkezést a gyermekek részére, amelyet a lakóhelyhez legközelebb eső váci főzőkonyhán, vagy a gyermek tanintézményének saját főzőkonyháján vehetnek át műanyag dobozokba előre csomagolva. A város a környék településein élőknek is biztosítja a szolgáltatást, ha eddig is a város biztosította számunkra a közétkeztetést. Az ebéd ára változatlan, az önkormányzat nem kér plusz térítést a dobozokért. Az igényleadás az eddig megszokott elérhetőségeken lehetséges – írja a város honlapja.

Mint azt Inotay Gergely alpolgármester elmondta még, nem csak azoknak ajánlják ezt a lehetőséget, akik térítési díjat fizettek az ebédért, hanem azoknak is biztosítják a meleg ételt, akik térítési díj nélkül kapták eddig is az ellátást. Inotay Gergely biztatja a szülőket, hogy éljenek a lehetőséggel, biztosítsák a meleg ebédet gyermekeiknek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments