Kézilabda: új biztonsági szabályok a meccseken, kikaptunk a Fraditól

Megváltoztak a Váci Női Kézilabda Sportegyesület mérkőzés rendezési feltételei. A már életbe lépett szabályozások értelmében minden sporteseményen csak minden harmadik helyet lehet elfoglalni, az állóhelyek tekintetében pedig tartani kell a 1,5 méteres távolságot! Ezáltal a váci sportcsarnokban megrendezendő hazai mérkőzések nézőszáma maximum 180 főben kerül korlátozásra.

A Váci Női Kézilabda Sportegyesület bérleteseinek száma 195 fő, így a szezon előtt bérletet vásárlók közül, érkezési sorrendben az első 180 bérletest tudják beengedni mérkőzéseikre. Tehát amíg a jelenlegi szabályozás érvényben marad, a jegyárusítás szünetel, mind a hazai, mind a vendég szurkolók részére – közölte a klub a hét elején.

Már az új szabályok alapján engedték be a szurkolókat a szerdai, FTC elleni meccsre is. A mieink nagy küzdelemben maradtak alul az élvonalba tartozó csapattal szemben: Vác – FTC-Rail Cargo Hungaria 25-29 (12-17).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

A váciak az első félidőben „elengedték” az ellenfelet, így a második félidőt öt gólos hátrányból kezdtük. A lányok nagy lendülettel kezdték ezt a játékrészt és látszott, komolyan gondolják, hogy van még keresni valójuk. Az 55. percben már majdnem utolértük a vendégeket (24-25). Ekkor az egyenlítésért is támadhatott a Vác, de Janurik Kinga könnyedén fogta Kácsor Gréta lövését, majd a Fradi kettővel tudott rá válaszolni (24-27). ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments