Tetteket várunk érvekkel alátámasztva

Egy fél évvel ezelőtt szerettem volna felhívni a város vezetésének figyelmét a deákvári közlekedési helyzetre cikkemmel. Nekem ennyi lehetőség adatik, hogy tegyek a lakókörnyezetemért. Örülök, hogy most felébredtek és elindult a párbeszéd. Bár az a gyanúm, az elég kevés lesz a probléma megoldásához.

A cikk alapján, amely a Váci Napló legutóbbi számában jelent meg, úgy látom, a párbeszélgetők nem látják az erdőtől a fákat. Vagyis nem az a probléma, hogy a Lehár Ferenc úton, meg a Deákvári főtéren megnőtt a forgalom, mert bemerészkedtek a kamionok, hanem az, hogy a Kosdi út, Lehár Ferenc út, Deákvári főtér, Újhegyi úttól a vasúton keresztül a benzinkútig kialakult egy tengely, melynek segítségével kerülik el a belvárost. Nem csak az autósok, hanem a kamionok is, és nem csak azok, akik ide jönnek kiszolgálni a szupermarketeket, hanem azok is, akik csak hamarabb szeretnének átvergődni a bedugult városon, de nem akarnak kimenni az elkerülő útra, mert itt van dolguk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments