Több utat is aszfaltoznak Vácon, javítják a járdákat is

A hajrájához értek a város különböző részein folyó útfelújítások. Ma és holnap az aszfaltozásokkal zárulnak az igen rossz állapotú részeken folyó munkák – írja a vac.hu.

Ugyan a járványra hivatkozva az állam már a tavasszal elvonta városunktól is a belterületi utak javítására szánt idei gépjárműadó bevételeket, Vác a legsürgősebb felújításokra költségvetési átcsoportosításokkal fedezetet biztosított. Ennek köszönhetően folynak több városrészben is a munkák, melyek közül a sportcsarnok előtti bokatörő terület immár sima aszfaltréteget kapott (képünkön).

Szintén ma végzik a Szent Mihály dűlő egy részén az aszfaltozást, míg – miként arról korábbi hírünkben már tájékoztattunk – ma (szerdán) 9 és 12 óra között teljes útzárral járó munkálatokkal fejezik be a Gombási út Présház és Naszály utca közötti szakaszán az aszfalt terítését.

Az új városvezetés kiemelten figyel az út- és járdafelújításokra. Fenntartói, lakossági és önkormányzati finanszírozásban megújult többek között a vasútállomás közelében lévő, parkolásra alkalmas terület, a Gödöllői úton található vasúti átjáró útszakasza, a Zichy és a Zöldfa utcai, valamint a Budapesti főúti járda egy-egy része, és a Duna-parti kerékpárút jelentős szakasza. Aszfaltréteget készíttettek az Akó utca elhanyagolt részén, és a Beniczky utca egy szakaszán, valamint kijavították a veszélyes úthibát a Csányi körút Honvéd utcai kereszteződésében, illetve akadálymentessé tettek több járdavéget is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments