A Szájer-botrány: ereszcsatornát tett a Jobbik váci szervezete a Fidesz-iroda elé

Különös módon reagált a Jobbik váci szervezete a Szájer-botrányra. Mint az a hazai és világsajtót bejárta, a Fidesz Európai Parlamentbe delegált képviselője, Szájer József egy, vélhetően homoszexuális orgián bukott le Brüsszelben, a szomszédok által a gyülekezési szabályok be nem tartása miatt riasztott rendőrök elől az ereszcsatornán próbált menekülni, a hátizsákjában kábítószerrel. Szájer lemondott a képviselőségéről december 31-i hatállyal.

Az interneten már beindult a mémgyártás, különböző humoros képek és rajzok jelentek meg az üggyel kapcsolatban. A Jobbik váci szervezete egy apró performansszal állt elő tegnap: egy ereszcsatornát tettek a Fidesz váci irodája elé felirattal: „gendersemleges maszkulin ereszcsatorna”.

„A váci Fidesz és csatolt szervezetei hosszú ideje a gender témán lovagolnak. Most, hogy Szájer József EP-képviselő táskájában kábítószerekkel egy melegbár ereszcsatornáján menekült a brüsszeli hatóságok elől, ideje volt saját fegyverüket ellenük fordítani. Mi lesz a következő srácok? Alaptörvénybe foglaljátok, hogy a család gyerekből, anyából és 25 apából áll? Amíg ezen gondolkodtok, fogadjátok irodátokon kis ajándékunkat, egy original ereszcsatornát. Garantáltan gendersemleges!” – írják a közösségi oldalukon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

A kormánypárt helyi szervezete még nem reagált a történtekre. (fotó: Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments