A váci Piarista Gimnázium hálája

Nagyrabecsülését, háláját és bátorítását fejezte ki a váci Piarista Gimnázium közössége az egészségügyben dolgozó orvosok, nővérek, ápolók, mentősök és mindenki felé, akik a világjárvány idején közvetlenül vagy közvetve fáradoznak a betegekért.

A váci Piarista Gimnázium és Kollégium közössége, amelybe beletartoznak a diákok, a tanárok, a piarista szerzetesek, a szülők, üzeneteiből összeállítottak egy képekkel színesített igényes kiadványt a városunkban működő Jávorszky Ödön Kórház dolgozóinak. December 16-án Kalász Ákos igazgató úr személyesen vitte el a kiadványokat, valamint az összegyűjtött „ehető” ajándékokkal teli csomagokat – Wettstein József házfőnök atya, Szászvárosi Balázs hatodik osztályos tanuló és Kőhegyi Bernadett, mint a szülők képviselője kíséretében. A kiadványból a kórház minden osztályának juttattak, valamint külön gondoltak a váci mentőállomás dolgozóira is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

„A sok személyes üzenetet tartalmazó könyvbe belelapozhatnak rövid pihenőidejükben a betegágyak mellett dolgozók. Találhat benne személyes megerősítő, biztató, hálás szót mindenki, aki kézbe veszi. Erőt meríthetnek belőle azok, akik most erejükön felül dolgoznak a betegek gyógyulásáért. Szimbolikusan az egész társadalom nagyrabecsülését akarják kifejezik ezek az üzenetek, hiszen fiatal gyerekek, diákok, szülők, tanárok, nagyszülők és szerzetesek írták őket” – mondta Kalász Ákos igazgató úr. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments