December közepéig is eltarthatnak a forgalomkorlátozások az M2-es autóúton

Ma is több olvasónk jelezte, hogy a korábbi napok tapasztalataihoz hasonlóan ismét torlódások vannak az M2-es autóúton. A Magyar Közút tájékoztatása szerint a burkolatjavítási munkák még december közepéig eltarthatnak. A közlekedőtől óvatosságot és türelmet kérnek.

A burkolatfelújítási munkák november 16-án, hétfőn kezdődtek az M0-s és az M2-es gyorsforgalmi utakon a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. Az enyhe időjárásnak köszönhetően induló felújítási munkák az M0-s autóút északi szektorában az Újpesti csomópont és az M3-as autópálya közötti szakaszt érintik mindkét oldalon – ez az a rész, amit a váci autósok is gyakran használnak.

Az M2-es autóúton a Vác – Parassapuszta felé vezető oldalon a kosdi csomópont előtti szakaszon számíthatnak forgalomkorlátozásra a közlekedők. A munkálatok váltakozó helyszíneken várhatóan december közepéig tartanak majd. A felújítási munkákat az M2-es autóúton félpályás zárás és jelzőlámpás/jelzőőrös forgalomirányítás mellett végzi a kivitelező. A munkálatok ideje alatt a közlekedés mindkét irányban legalább egy sávon biztosított lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megosztott Kossuth-díj a Misztrál együttesnek - Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetés Philipp Frigyesnek, Vác volt főépítészének

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments