Évet értékelt a Vác FC, az anyagiakról is szó esett

A váci stadion klubhelyiségében csütörtök este kötetlen formában megtartotta évzáróját a Vác FC. A rendezvény első felében Burzi Attila, a csapat vezetőedzője értékelte az őszi szezont, majd átadta az idény legjobbjának járó díjakat – írja a klub honlapja.

Az ősz legjobb teljesítményt nyújtó játékosa a szakmai stáb értékelése alapján a kapus Halasi Péter lett, míg a házi gólkirály, a középpályás-hátvéd Sorecz Szabolcs lett 6 góllal – mindketten egy-egy gazdag ajándékcsomagban részesültek.

„Ezt követően Belák Gyula ügyvezető szavai következtek, aki szintén a mögöttünk álló hónapokat értékelte, kiemelve, hogy a vezetőség anyagi szempontból eddig is mindent megtett, és tavasszal is minden feltételt biztosít a sikeres szereplés érdekében. Ügyvezetőnk hozzátette, hogy összességében többet várt az együttestől, de köszönetet mondott a csapat nevében minden segítőnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – Megtörtént a női felnőtt NB I-es bajnokság sorsolása

Az est további része finom vacsorával és kötetlen beszélgetéssel, illetve kártya-partival telt. A Vác FC felkészülése a tavaszi szezon küzdelmeire a tervek szerint január elején kezdődik majd, addig téli pihenőjüket töltik a fiúk” – írják.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments