Foci: besokallt az iváncsaiak edzője és asszisztensedzője, beszólásaikért kiállították őket

Az iváncsai vezetőedző, Domján Attila sportszerűtlenül és ízléstelenül szólt be a váci kispadnak, őt ezért jogosan kiállították, majd később egy iváncsai játékos és Bozai Attila asszisztensedző is piros lapot kapott. A csapatok eközben eredménytelennek bizonyultak, így 0–0-s döntetlent ért el a Vác FC a 3. helyen álló Iváncsa KSE ellen a BVSC stadionjában az NB III Közép-csoportjának 21. fordulójában, az utolsó idei mérkőzésen.

Bár az első lehetőség a mieink előtt adódott, az Iváncsa hamar átvette a játék irányítását, több helyzetet kidolgozott, de Csaba Dániel és Vallejos Dominique is hibázott – utóbbi pedig egy óriási labdát kapott balról, kapura tört, majd egy csel után fölé bombázott.

A 29. percben aztán iváncsai lesgólt regisztrálhattunk, míg a 40. percben egy váci szabálytalanság után az iváncsai vezetőedző, Domján Attila nem bírt magával. Már volt egy sárga lapja, de elkezdett a váci kispad irányába üvöltözni, kiállítást szeretett volna, s provokatív módon felemlegette a nyári, 6–0-s iváncsai sikerrel végződő találkozót („Mi van, nem bírjátok megemészteni a hatost?” – kérdezte). A sportszerűtlen és oda nem illő megjegyzés természetesen nem maradt válasz nélkül a másik kispadon, a váci tréner, Burzi Attila ki is fejezte nemtetszését. Mindketten sárga lapot kaptak Juhász Dávid játékvezetőtől, de mivel az iváncsai edzőnek ez már a második volt, megkapta a pirosat is, így el kellett hagynia a kispadot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A szünet után a pályán is megfogyatkozott az Iváncsa, az 56. percben Aradi könyökölte le Szenes Bencét a 16-os vonala előtt, amelyért megkapta második sárgáját, így mehetett zuhanyozni. Igyekeztünk egyre többet támadni a győztes gól megszerzése érdekében, a 70. percben aztán Fekecs lökte fel a gólhelyzetben kiugró Sóron Tibort, amelyért piros lap helyett csak sárgát kapott.

A váci gól sajnos nem jött össze, de a hajrában ismét közjáték borzolta a kedélyeket. A hevesen reklamáló iváncsai asszisztensedzőt, Bozai Attilát is elküldte piros lappal a kispadtól a játékvezető (aki aztán nem akart bemenni az öltözőbe, a bírónak egy perc elteltével külön kellett szólnia, hogy hagyja el a kispadot…).

A paprikás hangulatú mérkőzés elsősorban nem a magas színvonalról, hanem az iváncsaiak viselkedéséről marad emlékezetes. A 6–0-s nyári vereségért nem sikerült visszavágnia a Vácnak; a 0–0-s eredmény azt jelenti, hogy a mieink 25 ponttal a 15. helyen, tehát éppen még bentmaradó pozícióban telelnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Burzi Attila: – Tipikus ikszes mérkőzés volt, egy gól dönthetett volna a három pont sorsáról, de ma kevesebbet raktunk bele a támadójátékba, ezért nem tudtunk nyerni. (fotó: feol.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments